Iris

 

Wie ben ik? Iris, aangenaam

Bij belangrijke gebeurtenissen in ons leven horen in Nederland regels. Of je nu een huis koopt, gaat samenwonen of een kindje krijgt, de regeltjes horen er nou eenmaal bij. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we ons geen zorgen willen maken om deze regeltjes.

Iris zorgt er voor dat juist die regeltjes goed geregeld zijn.

Geboren vanuit een visie
Iris maakt notarieel advies simpel, menselijk en toegankelijk. En dat het liefste zo goedkoop mogelijk, dat zouden we namelijk zelf ook willen.

Wie kan dat beter dan een mens zoals jij en ik? Een mens die door opleiding en werkervaring jou verder kan helpen bij het regelen van de bijzondere momenten in je leven, dat is Iris.

Waarom werkt het?

Iris weet veel over zaken die je bij de notaris moet regelen. Daarom kan Iris je goed adviseren wat je precies bij de notaris moet regelen en of je jouw zaken gemakkelijk online kunt regelen omdat ie standaard is of dat je, om het goed te regelen, meer maatwerk nodig hebt.

Iris is een initiatief van een aantal (kandidaat) notarissen. Door opleiding en ervaring kan Iris beter dan jij als consument bepalen wat de beste keuze is voor jou. En daar wil Iris graag bij helpen. De ambitie van Iris is om mensen te helpen de regeltjes goed te regelen en notarieel advies beter en betaalbaarder te maken.

Wil je kennis maken met Iris? Of wil je direct online advies over jouw situatie? Neem dan direct contact met haar op.