Iris

 

Wie zijn we? Iris, aangenaam

Bij belangrijke gebeurtenissen in ons leven horen in Nederland regels. Of je nu een huis koopt, gaat samenwonen of een kindje krijgt, de regeltjes horen er nou eenmaal bij. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we ons geen zorgen willen maken om deze regeltjes.

Iris zorgt er voor dat juist die regeltjes goed geregeld zijn. Goedkoop en online als je situatie standaard is. En met zorg als je toch maatwerk nodig hebt.

Geboren vanuit een visie
Iris maakt notarieel advies simpel, menselijk en toegankelijk. En dat het liefste zo goedkoop mogelijk, dat zouden we namelijk zelf ook willen.

Wie kan dat beter dan een mens zoals jij en ik? Een mens die door opleiding en werkervaring jou verder kan helpen bij het regelen van de bijzondere momenten in je leven, dat is Iris.

Hoe werkt het? De ‘Kan ik op de notariskosten besparen check’

Om te bepalen wat je moet regelen bij de notaris en of je dit goedkoper online kunt doen, hebben we een online tool ontwikkeld. Met deze tool kun je door middel van een paar direct te beantwoorden vragen zelf bepalen wat je nodig hebt en hoe je dit het beste kunt regelen.

Standaard Akte
Kun je jouw situatie goed regelen met een standaard akte? Top!

Wij hebben een netwerk van notariskantoren verzameld zodat je dit gemakkelijk online kunt regelen. Na het afrekenen is het enige wat je hoeft te doen de gegevens die de notaris nodig heeft te verzamelen en online te versturen naar de notaris. Daarna hoef je alleen nog maar naar de notaris om even je handtekening te zetten. Simpel, snel en goedkoop.

Akte Op Maat
Blijkt jouw situatie niet te passen in een standaard akte? Das balen want dan heb je toch (iets) meer maatwerk nodig.

Je kunt voor die situatie direct een offerte aanvragen bij kantoren bij jou in de buurt. Daarvoor hoef je verder niets aan te leveren. De antwoorden die je hebt gegeven bij de online check worden namelijk meegestuurd naar het notariskantoor zodat hij op basis daarvan een goede kostenindicatie kan geven. Zo kun je bepalen welke notaris het beste jouw maatwerk situatie kan regelen.

Waarom werkt het?

Wij weten veel over zaken die je bij de notaris moet regelen. Daarom kunnen wij je goed adviseren wat je precies bij de notaris moet regelen en of je jouw zaken gemakkelijk online kunt regelen omdat ie standaard is of dat je voor het goed regelen meer maatwerk nodig hebt.

Iris is een initiatief van een aantal (kandidaat) notarissen. Door opleiding en ervaring kunnen we beter dan jij als consument bepalen wat de beste keuze is voor jou. En daar willen we jou graag bij helpen. De ambitie van Iris is om mensen te helpen de regeltjes goed te regelen en notarieel advies beter en betaalbaarder te maken.

Wil je kennis maken met de mensen achter Iris? Of wil je direct online advies over jouw situatie? Doe dan direct hier de intake of neem contact met ons op.