Iris

Quickscan Testament

Een testament maak je op basis van de situatie op dat moment. Maar wie zegt dat dit testament een aantal jaar later nog wel past bij die nieuwe situatie?

Levens veranderen, wensen veranderen en wetgeving verandert. Daarom is het goed om eens in de 3 tot 5 jaar te kijken of je testament nog past bij de situatie op dat moment. Wellicht heb je inmiddels wel andere wensen, of zijn er (klein) kinderen geboren waardoor je je testament wil veranderen. Ook de wetgeving verandert vaak waardoor een testament nu misschien financieel nadelig uitpakt.

Testamentscan
Er zijn dus genoeg redenen om af en toe je testament te laten checken. Bij Iris doen we dit gratis voor jou. We bekijken het testament en checken of dit nog past bij de huidige wetgeving. Daarnaast nemen we kort je huidige situatie met je door om te kijken of die situatie en wensen nog past bij je huidige testament.

Blijkt dat je toch je testament wilt aanpassen dan kun je direct kijken of dit goedkoop kan met een standaard testament of dat je meer maatwerk nodig hebt.

Gratis quickscan testament