Iris

 

Wij zijn Iris gestart om notarieel advies simpel, menselijk en toegankelijk te maken. En dat het liefste zo goedkoop mogelijk zoals we voor onszelf ook zouden willen.

Daarom helpen we je als je een notaris nodig hebt. We hebben een tool ontwikkeld (de besparingscheck) waarmee je zelf kunt bepalen wat je bij de notaris moet regelen en of je situatie standaard is. Zo kun je direct uitzoeken of je geld kunt besparen op je notaris akte.

Standaard Akte

Blijkt uit de check dat je situatie standaard is? Top! Dan kun je via onze website direct, simpel en goed jouw situatie regelen. En dat ook nog eens voor een standaard lage prijs.

Je kunt vervolgens direct online de vragen beantwoorden (of op een later tijdstip als je dit wilt). Je krijgt een overzicht van de antwoorden die je hebt gegeven. Kunt dit checken en als dat nodig is aanpassen en je kiest de notaris die het dichtste bij jou in de buurt zit. De notaris neemt vervolgens contact met jou op om de akte te tekenen.

Akte Op Maat

Is je situatie niet standaard? Das balen want dan heb je toch (iets) meer maatwerk nodig. Je kunt dan direct op basis van de antwoorden die je hebt gegeven offertes op maat opvragen bij notarissen bij jou in de buurt.

Van hen krijg je vervolgens een offerte op maat zodat je zelf kunt bepalen welke notaris je kiest.